<< Schedule for Thu Oct 18, 2018 - Wed Oct 24, 2018 >>


Date:
print view


Thu Oct 18, 2018
Class
Instructor
7:15 am - 8:00 am Beginners Plus (45min) - Level 2 Sabrina Dorian
8:30 am - 9:20 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Renata Oliveira
9:30 am - 10:20 am Courageous Pilates (50 min)-Level 5 Lisa Feeley
10:30 am - 11:10 am Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Lisa Feeley
11:15 am - 11:45 am Free Intro Group Class Renata Oliveira
12:00 pm - 12:45 pm Beginners Plus (45min) - Level 2 Kim Brockman
4:15 pm - 4:55 pm Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Sheri Abzug
5:00 pm - 5:50 pm Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sheri Abzug

Fri Oct 19, 2018
Class
Instructor
7:00 am - 7:50 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sabrina Dorian
8:05 am - 8:25 am Pilates Restore and Stretch Sabrina Dorian
8:30 am - 9:20 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sabrina Dorian
9:30 am - 10:15 am Beginners Plus (45min) - Level 2 Renata and Laura Facetime
10:30 am - 11:10 am Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Laura Diamond
11:15 am - 12:00 pm Pilates Pink - Level 2 Renata Oliveira
5:15 pm - 5:55 pm Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Sabrina Dorian

Sat Oct 20, 2018
Class
Instructor
8:00 am - 8:40 am TRX/Pilates (20 min/20 min)- Level 3 Sabrina Dorian
8:45 am - 9:25 am Brazilian Butt Pilates-Level 3,4 Sabrina Dorian
9:30 am - 10:20 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sabrina Dorian
10:30 am - 11:10 am Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Sabrina Dorian
11:15 am - 11:55 am Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Laura Diamond
12:00 pm - 12:30 pm Free Intro Group Class Laura Diamond
12:30 pm - 6:00 pm MODULE 3 - DBPilates Reformer Renata Oliveira

Sun Oct 21, 2018
Class
Instructor
8:45 am - 9:35 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Lisa Feeley
9:40 am - 10:20 am Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Lisa Feeley
10:30 am - 11:15 am Beginners Plus (45min) - Level 2 Lisa Feeley

Mon Oct 22, 2018
Class
Instructor
7:00 am - 7:40 am Brazilian Butt Pilates-Level 3,4 Sabrina Dorian
8:40 am - 9:20 am Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Kim Brockman
9:30 am - 10:20 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Kim Brockman
10:30 am - 11:15 am Beginners Plus (45min) - Level 2 Kim Brockman
4:00 pm - 4:45 pm Beginners Plus (45min) - Level 2 Sabrina Dorian
4:50 pm - 5:15 pm Cycle class (25min) - All levels Sabrina Dorian
5:30 pm - 6:10 pm Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Sabrina Dorian
6:15 pm - 7:05 pm Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sabrina Dorian

Tue Oct 23, 2018
Class
Instructor
7:00 am - 7:50 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sheri Abzug
8:30 am - 9:20 am Courageous Pilates (50 min)-Level 5 Sheri Abzug
9:30 am - 10:10 am Beginners Plus (45min) - Level 2 Sheri Abzug
10:30 am - 11:10 am Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Laura Diamond
11:15 am - 11:45 am Free Intro Group Class Laura Diamond
12:00 pm - 12:50 pm Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Kim Brockman
5:15 pm - 6:05 pm Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sabrina Dorian
6:10 pm - 6:50 pm Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Sabrina Dorian

Wed Oct 24, 2018
Class
Instructor
7:00 am - 7:50 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sabrina Dorian
8:40 am - 9:20 am TRX/Pilates (20 min/20 min)- Level 3 Sabrina Dorian
9:30 am - 10:15 am Beginners Plus (45min) - Level 2 Sabrina Dorian
10:30 am - 11:20 am Strong Pilates (50 min)-Level 3,4 Sabrina Dorian
11:30 am - 12:10 pm Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Laura Diamond
4:30 pm - 5:15 pm Beginners Plus (45min) - Level 2 Sheri Abzug
5:30 pm - 6:10 pm Beginners Pilates(40 min) - Level 1 Sheri Abzug
6:20 pm - 6:45 pm Cycle class (25min) - All levels Sheri Abzug
6:50 pm - 7:20 pm Beginners Plus (45min) - Level 2 Sheri Abzug